Natuurlijk genieten!
Natürlich genießen!

Over ons  I  Uber uns

Kleinschalig karakter

Anke en Ino Meijer verwelkomen u graag in hun prachtige woonboerderij in het gemoedelijke buitengebied van Laar. Het echtpaar uit Lelystad zocht lange tijd naar een geschikte plek buitenaf en kwam in 2015 terecht in het buurtschap Echteler. In 2016 verbouwden zij de leegstaande bovenverdieping tot een comfortabele bed & breakfast.

In B&B Wiesenblick (met eigen opgang) treft u een ruime slaapkamer voorzien van een ruim tweepersoons boxspringbed (180 x 210) en een fraai uitzicht over de weilanden. Er is een tv en gratis wifi. De b&b beschikt over een aparte zithoek met koffie en theefaciliteiten waar u ’s avonds heerlijk kunt zitten. Bij mooi weer zijn er bovendien voldoende mogelijkheden om buiten te zitten. De luxe badkamer is eveneens ruim en modern en voorzien van wasbak, inloopdouche en bubbelbad (tegen betaling). B&B Wiesenblick is de perfecte plek voor rustzoekers. De ligging en het kleinschalige karakter garanderen veel privacy.

Ontbijt is inbegrepen. Geniet ’s ochtends van de overheerlijke verse broodjes, yoghurt en vers fruit. Dit kan boven op de kamer, maar ook in de sfeervolle gezelschapskamer beneden. Zomers kunt u ook genieten van een ontbijt in de tuin op de veranda. 

Familiedag

Naast de bed & breakfast beschikken Anke en Ino over een grote, sfeervolle gezelschapskamer aan de achterkant van het huis. De kamer is een mooie plek voor een familiebijeenkomst of vergadering op locatie, of om te dienen als uitvalsbasis voor een familiedag in de omgeving. De kamer, met grote tafel en een knusse zithoek, kan worden ingericht naar het gewenste aantal personen en zelfs borrel- of eetmomenten zijn in overleg mogelijk. Informeer graag tijdig naar de mogelijkheden, dan maken we voor u een aanbod op maat.

Paarden & honden

Heeft u net als Anke en Ino een grote liefde voor paarden en honden? Wilt u uw hond meenemen? Bent u met uw paard onderweg en zoekt u een onderkomen voor uw paard tijdens uw overnachting? B&B Wiesenblick heeft, bij goed weer, een plek voor uw paard of hond. Vraag wat de mogelijkheden zijn tijdens uw gewenste verblijfdatum. Het meebrengen van paard of hond naar B&B Wiesenblick kan alleen op aanvraag.  

Boek hier gelijk uw verblijf in B&B Wiesenblick!   


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wir, Anke und Ino Meijer heissen Sie gerne in ihrem prachtig renovierten Bauernhof im landlichen Laar willkommen. Lange Zeit waren wir auf der Suche nach einem geeigneten Objekt , 2015 sind wir dann von Lelystad nach Laar in den Ortsteil Echteler emigriert. 2016 haben wir dann das Dachgeschoss zum B&B umgebaut.